Da li dostavljate na adrese različite od one za naplatu?

Ukoliko izaberete dostavu HP Express na adresu, adresa može biti bilo gdje unutar RH. Za dostavu na radno mjesto, molimo vas da nam u napomeni navedete ime tvrtke, budući da dostavljači automatski traže prezime na određenoj adresi.

Kako je paket zapakiran?

Vaša potpuna privatnost i diskrecija je naš prioritet. Sve proizvode pakiramo potpuno diskretno u standardnim neprozirnim  kartonskim kutijama ili kuvertama. Na paketu su navedeni Vaši podaci te podaci tvrtke koja šalje paket,  Komodo j.d.o.o. Nigdje se ne spominje “Sex shop”, “Ekstaza.hr” ili bilo kakva asocijacija od kuda dolazi paket tako da nitko (uključujući i dostavljača) ne može pretpostaviti sadržaj paketa. Više o diskretnom pakiranju i izgledu paketa možete pročitati ovdje.

Kako podižem paket u poštanskom uredu - poste restante?

Ako zbog nekog razloga ne možete osobno preuzimati pošiljke, možete zatražiti uslugu zadržavanja pošiljaka u poštanskom uredu (poste restante).Odabrani poštanski ured zadržavat će 30 dana sve pošiljke naslovljene na Vas. Možete ih preuzeti osobno u poštanskom uredu u navedenom roku.

Kakve su cijene dostave?

CJENIK DOSTAVE

Hrvatska pošta / 2-3 radna dana: 25,00 Kn

Hrvatska pošta / 2-3 radna dana – iznad 300 Kn: BESPLATNO

HP-Express dostava na adresu / 1-3 radna dana (narudžbe do 300 kn): 45,00 kn
HP-Express dostava na adresu / 1-3 radna dana (narudžbe iznad 300 kn): BESPLATNO
Hrvatska pošta preuzimanje u pošti / 2-3 radna dana (narudžbe do 300 kn): 25,00 kn
Hrvatska pošta preuzimanje u pošti/ 2-3 radna dana (narudžbe iznad 300 kn): BESPLATNO

Cijene dostave vrijede na području cijele Hrvatske.

Opširnije o načinima i cijenama dostave možete pogledati ovdje.

Sa kojim dostavljačkim službama radite?

Ugovorni partner Komodo j.d.o.o. je isključivo HP.

Što ako nisam na adresi dostave kada paket dođe?

Ukoliko niste bili na adresi kada je dostavljač pokušao isporuku, ostavit će Vam obavijest o dospijeću pošiljke na kojoj je naznačen broj pošiljke. Pošiljka će biti ostavljena u vašem lokalnom poštanskom uredu. Želite li ponovnu dostavu, trebate se javiti HP službi za korisnike i dogovoriti novo vrijeme dostave ili osobno podići svoj paket u svom poštanskom uredu sa obavijesti o primitku i osobnom kartom. Kontaktirajte Hrvatsku poštu na besplatni broj telefona 072 303 304.

Za koliko vremena od naručivanja mogu očekivati paket?

Narudžbe i uplate zaprimljene radnim danom od ponedjeljka do petka do 14:00h šaljemo isti dan. Nudimo dostavu za cijelu Hrvatsku putem HP Express dostavne službe u roku 1-3 radna dana. Dostava za narudžbe do 300 kn iznosi 45 kn, iznad 300 kn dostava je besplatna. Pakete možemo poslati na Vašu adresu, no možete izabrati i isporuku paketa u glavnom poštanskom uredu za Vaše mjesto (isporuka unutar 1-3 radna dana).

Koliko je sigurno kupovanje preko web shopa?

Kupnja u ekstaza.hr internet trgovini potpuno je sigurna i diskretna. Posvećeni smo poštivanju Vaše privatnosti i sigurnosti.  Više o sigurnosti kupnje možete pročitati ovdje.

Koliko je jamstvo na kupljene proizvode?

Na sve proizvode vrijedi jamstvo od 12 mjeseci od dana izdavanja računa. Dogodi li se unutar jamstvenog roka da je proizvod promijenio svojstva ili prestao raditi, proizvod možete vratiti i on će biti zamijenjen za isti ili srodni proizvod. Samo u slučaju da nismo u mogućnosti učiniti gore navedeno, za isti će vam biti vraćen iznos vrijednosti proizvoda unutar 14 radnih dana od dana prijave reklamacije. U slučaju reklamacije, molimo Vas da nas prije vraćanja robe obavijestite elektronskom poštom ili telefonski s opisom problema.

Mogu li otkazati narudžbu?

Ukoliko želite otkazati narudžbu koju ste napravili, molimo Vas da nam to hitno javite (telefonom ili email-om) kako ne bismo slali paket.

Da li u slučaju povrata dobivam natrag i iznos plaćen za dostavu?

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom koji ste naručili, možete ga vratiti uz povrat punog plaćenog iznosa, uključujući i iznos dostave ukoliko je naplaćen (vrijedi samo za povrat cijele narudžbe).

Kada ću dobiti povrat novca nakon što vratim proizvod?

Povrat sredstava će biti izvršen sukladno zakonskom roku od 14 dana (ZZP), tj. nakon što zaprimimo proizvod na skladište.

Što ako vidim da mi proizvod ne odgovara?

Svjesni smo činjenice kako je preko interneta teže odabrati proizvod koji Vam potpuno odgovara i zato ekstaza.hr omogućuje jednostavne povrate i zamjene proizvoda u roku od 14 dana. Ukoliko niste zadovoljni proizvodom koji ste naručili, možete ga vratiti uz povrat punog plaćenog iznosa, uključujući i iznos dostave ukoliko je naplaćen (samo za povrat cijele narudžbe). Svi proizvodi koji se vraćaju moraju biti nekorišteni, nenošeni i neotvoreni te sa svim isporučenim dijelovima i u originalnom pakiranju. Zbog higijenskih razloga ekstaza.hr niti u kojem slučaju neće prihvatiti povrat proizvoda koji su otvoreni i/ili upotrebljavani. Više o uvjetima  povrata i zamjena možete pročitati ovdje.

Stigao mi je krivi proizvod?

Ukoliko ste nakon narudžbe primili krivi proizvod, molimo da nas odmah kontaktirate kako bismo ga zamjenili za onaj koji ste naručili.

Mogu li prilikom preuzimanja paketa platiti karticom?

Ukoliko odaberete plaćanje prilikom preuzimanja paketa (Hrvatska pošta), platiti možete isključivo gotovinom poštaru.

Koji su načini plaćanja?

Plaćanje je moguće gotovinom prilikom preuzimanja paketa / pouzećem (HP, HP Express / poštanski ured) i virmanski (internet bankarstvo) te kreditnim/debitnim karticama online. Mastercard, Maestro, Visa. Više o mogućnostima plaćanja možete pročitati ovdje.

Da li trebam biti registriran da bih naručio proizvod?

Za narudžbu registracija nije obavezna, naručiti možete kao registrirani i kao neregistrirani korisnik. Ako ste registrirani korisnik onda možete pratiti povijest svojih narudžbi, dodati proizvode u listu želja, promijeniti svoju adresu i promijeniti svoju lozinku. Kao registrirani korisnik ostvarujete pravo na kupone za popuste.

Na koje načine mogu naručiti?

Naručivanje u ekstaza.hr internet trgovini je brzo, jednostavno te potpuno diskretno.  Možete naručiti na 3 načina: 1.  Preko internet trgovine – (24/7) 2. Telefonom na: 091/94-111-04 – (od pon do pet 09:00 – 16:00h) 3. Slanjem e-maila na info@ekstaza.hr – (24/7) Detalje o načinima naručivanja možete pročitati ovdje.