Paketi se dostavljaju na sljedeće načine:

DPD dostava na adresu

DPD preuzimanje na pickup lokacijama u Vašem mjestu

Dostava na adresu HP dostavnom službom

Preuzimanje paketa u Hrvatskoj pošti – poste restante

CJENIK DOSTAVE

27.00 kn
27.00 kn
BESPLATNO
25.00 kn
HP preuzimanje u glavnom poštanskom uredu za mjesto: 25.00 kn

 

 

Cijene dostave vrijede na području cijele Hrvatske.

 

 

 

Opći uvjeti dostave i preuzimanja paketa
Narudžbe i uplate zaprimljene radnim danom od ponedjeljka do petka do 14:00h šaljemo isti dan.
Narudžbe i uplate zaprimljene u petak iza 14:00h, subotu i nedjelju šaljemo u ponedjeljak.
Dostava se vrši sukladno rasporedu navedenom na svakom od niže navedenih načina dostave i isporuke.
Vrijeme slanja i dostave/isporuke paketa se u slučaju blagdana i državnih praznika prebacuje na prvi sljedeći radni dan.
Ukoliko želite dostavu na određeni datum, navedite nam to u napomeni prlikom narudžbe.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pošiljke provjeriti eventualna VANJSKA oštećenja pošiljke tj. paketa i odmah ih reklamirati dostavljaču, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva veća vanjska oštećenja. U tom slučaju vas molimo da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.

Diskrecija i pakiranje
Paketi se šalju IZNIMNO diskretno u standardnim neprozirnim kartonskim kutijama ili neprozirnim zaštitnim kuvertama sa zračnim jastucima. Na paketu su navedeni isključivo vaši podaci te podaci tvrtke koja šalje paket, Komodo j.d.o.o. Nigdje na paketu nije navedeno “Sex shop” ili bilo kakva asocijacija od kuda dolazi paket te nitko ne može pretpostaviti sadržaj paketa.

  1. Dostava na adresu HP dostavnom službom

Želite li paket primiti na vašu adresu putem dostavne službe Hrvatske pošte, u košarici odaberite “Hrvatska pošta / 2-4 radna dana”
Dostava radnim danom
Dostava za mjesta unutar “Zone I” iznosi do 1-2 radna dana (većinom je dostava već sljedeći radni dan), dostava u “Zoni II” iznosi do 3 radna dana.
Popis svih mjesta iz “Zone I” možete vidjeti ovdje, sva ostala mjesta su unutar “Zone II”.
Napomene
Zbog dostave, ukoliko je na zgradi ili kući navedeno drugo prezime od onog kojeg ste upisali u narudžbi, molimo da ga navedete u napomeni kako bi vas dostavna služba mogla pronaći.
Ukoliko se e paket iz bilo kojega razloga ne može uručiti, primatelju se ostavlja “Obavijest o prispijeću pošiljke”. Nakon ostavljene Obavijesti primatelj može telefonski ili na neki drugi način tražiti ponovnu dostavu paketa od Hrvatske pošte ili podići isti u poštanskom uredu kako je navedeno u obavijesti.

2. Dostava na adresu DPD dostavnom službom
Želite li paket primiti na Vašu adresu putem DPD dostavne službe, u košarici odaberite “DPD  / 1-3 radna dana”
Dostava radnim danom
Dostava za mjesta unutar “Zone I” iznosi do 1-2 radna dana (većinom je dostava već sljedeći radni dan), dostava u “Zoni II” iznosi do 3 radna dana.

DPD dostavna služba nudi opciju preuzimanja paketa na lokacijama u Vašoj blizini.
Opširnije o lokacijama za preuzimanje u Vašoj blizini  možete vidjeti ovdje.
Napomene
Zbog dostave, ukoliko je na zgradi ili kući navedeno drugo prezime od onog kojeg ste upisali u narudžbi, molimo da ga navedete u napomeni kako bi vas dostavna služba mogla pronaći.
Ukoliko se e paket iz bilo kojega razloga ne može uručiti, primatelju se ostavlja “Obavijest o prispijeću pošiljke”. Nakon ostavljene Obavijesti primatelj može telefonski ili na neki drugi način tražiti ponovnu dostavu e-paketa od Hrvatske pošte.

3. Preuzimanje paketa u Hrvatskoj pošti – poste restante
Za ovu vrstu dostave prilikom izrade narudžbe dodajte “HP preuzimanje u glavnom poštanskom uredu za mjesto”
U polje za adresu prilikom narudžbe možete staviti samo “Poste restante” ili HP.
Narudžbe i uplate zaprimljene od ponedjeljka do petka do 14:00h šaljemo isti dan, paket preuzimate nakon 3 radna dana u glavnoj pošti u vašem mjestu. Paket će Vas u poštanskom uredu čekati 5 radnih dana.
Paket šaljemo na glavni poštanski ured za mjesto, npr. za Zagreb je to pošta u Branimirovoj 4.

Napomene
Obavijest o prispjeću pošiljke NE dolazi na vašu adresu, već paket možete preuzeti s osobnom iskaznicom u radnom vremenu glavne pošte u vašem mjestu.
Ukoliko želite saznati koja je glavna pošta u vašem mjestu te informacije o radnom vremenu, kontaktirajte kontaktni centar Hrvatske pošte na besplatni broj telefona 072 303 304.